måndag 27 maj 2019

Inskickat!

Klockan 01.20 i natt mejlade jag tillbaka En sång för Hedda till min redaktör, fem dagar före deadline! Jag har redigerat, sedan läst igenom allting, redigerat lite till, faktagranskat och sett över kapitalindelningen en sista gång. Berättelsen är nu precis som jag vill ha den. Hurra!

Återstår för redaktören att komma med feedback, och för mig att godkänna texten innan den skickas till brytning. Sedan väntar ett par omgångar korrekturläsning innan boken är klar att skickas till tryck. Under tiden jobbar förlaget med planering av marknadsaktiviteter och införsäljning av boken.

Jag kan alltså fira makens födelsedag idag med gott samvete. Men sedan är det tillbaka till arbetet som gäller. Omslagstexter ska skrivas och en ljudboksserie planeras. Jag har även en bunt med böcker som jag längtar efter att få läsa.

Vädret då? Soligt, varmt och blåsigt. Sommaren är definitivt här nu.

3 kommentarer:

Louise Baumgärtner sa...

Grattis! Roligt att du fått till det som du vill, det är inte det lättaste;) Och spännande att du rekommenderar Gröna fingrar sökes, om jag inte faller pladask för Alla dessa hemligheter. Jag läser nästan jämt spänning, därför vet jag knappt vad jag tycker om feelgood;)

Lena sa...

Härligt! Längtar efter boken.....

Annika Estassy sa...

Louise - då hoppas jag att du ska bli omvänd, ha ha!
Lena - kul att höra!