onsdag 23 december 2020

Det är bestämt nu ...

 ... vi åker till pappa i Montpellier i morgon och jag har lagat en Janssons frestelse att ta med. Jag har inte smakat den ännu men den doftar precis som en Janssons ska. Tycker dock att den känns lite naken så jag kommer att lägga på svarta oliver på toppen när jag värmer upp den i morgon. Kan bli en spännande smakkombination. 

I Sverige brukade jag alltid laga julskinkan dan för dan och klä granen. Bakade bröd gjorde jag också, kokade knäck och handlade det sista i matväg, städade och tvätade och fejade. Tvättat och städat har jag gjort och handlat julklappar att ta med till pappa – ät- och drickbara julklappar från trakten där vi bor.  Jag är alltså klar med julförberedelserna och kan ägna resten av kvällen åt att skriva.

1 kommentar:

Ebba Range sa...

Ser jättefin ut - den var säkert jättegod 😋
God Fortsättning 💖🎄