Om Alla dessa hemligheter

- IcaKuriren nr 29, 2016: "Underhållningslitteratur av högsta klass."

- Damernas Värld: "Annika Estassy har inte snålat med fantastisk miljöbeskrivning, en känslokarusell och en stark huvudkaraktär. Betyg 4"

Norrtelje Tidning: "Annika Estassy skriver medryckande och trots eländet finns det ett stråk av glädje och framtidstro. Louise är ingen bitter huvudperson utan snarare en kvinna med humor och självinsikt. Vi får känslan av att det aldrig är för sent att börja om."

Dast Magazine: "Estassy förmedlar i de båda handlingarna de ingredienser som ska finnas i en feelgoodroman men med balanserande sorgkanter som gör att det inte blir alltför sockersött. Och det som är eländigt vägs upp av författarens sätt att förmedla glädje och framtidshopp."

- Bims Blogg: "Jag tyckte om även den här boken, lika mycket som dom tidigare. Boken är lättläst, den har igenkänningsfaktor, är snabbläst, har humor sig, är välskriven, har trovärdiga karaktärer, är snabbläst, och kan väl kallas för en feelgoodroman."

- Jennys boklista: "Fantastisk, underhållande & gripande."

- Västmansländskans bokblogg: "Annika Estassys böcker har den där bra balansen mellan sött och lite svärta som gör en bra feel-good bok."

- Mias bokhörna: "en fin liten feel good roman i ett vackert fodral."

- Bokpool: "En mycket bra och underhållande roman. Den är välskriven och har underbara karaktärer.

- Lottens bokblogg: "Det finns ett humor i betraktelserna, främst för att huvudpersonen Louise besitter en hel del självironi."

- Erikas bokprat: "Helt enkelt feelgoodläsning när den är som bäst!"

- Bokparet: "En mycket trevlig och underhållande feel-good-roman med en del relationssvårigheter, fina karaktärer, miljöer och spänningsmoment."

- Enligt O: "Det är en perfekt, lättsmält sommarbok som utspelar sig i en trevlig miljö."

- Boklusens bokblogg: "Ibland blir jag irriterad på Louise. Ibland tycker jag riktigt mycket om henne. Precis så där som det kan vara med vänner också. Annika Estassy har bildat sina "figurer" i boken så som det kan vara i verkligheten, inget hittepå, och det gör att jag tycker mycket om boken."

- Kim Kimselius skrivarblogg: "en klar vinnare som jag varmt rekommenderar. Läs den och må bra!"

- En lundabos betraktelser: "Det här är en söt och charmig berättelse som gör sig utmärkt som ljudbok."

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Efter att ha läst om dina böcker på bloggen "Tomatsallad" beställde jag de två som utspelar sig i Frankrike. Jag tillbringar så mycket tid jag kan där (alldeles för lite - t ex är ju jobbet ett störande inslag i mitt liv... :) ) och drömmar mig gärna dit när jag är hemma. Jag uppskattade båda! Även om vi är mer i Provence än i Occitanie, kände jag igen mig i Banyuls och även i Cerbère. Roligt! Så jag hoppas förstås på många fler böcker som utspelar sig i den miljön. Jag kommer köpa dem direkt! Lycka till med bokskrivandet - och med det fina huset i Cerbère!
Hälsningar från Kerstin i Skänninge

Annika Estassy sa...

Hej Kerstin! Tack för de snälla orden, de värmer verkligen. Nästa bok utspelar sig i Sverige men det är inte alls omöjligt att jag någon gång återvänder till la douce France. :) Önskar dig en god fortsättning på det nya året.